Empresa

Qui som?

Qui som?

L’empresa Construccions J. Pallàs S.L. va ser fundada l’1 de gener de 1953 encara que el seu nom era el de Jordi Pallàs i Arqué. Era una empresa familiar i dirigida per ell mateix.

En els inicis de l’any 1980 ia causa del volum de facturació va passar a denominar-Construccions J. Pallàs S.L., amb Jordi Pallàs i Arqué com a gerent de l’empresa.

A partir de 1994 i a causa de la jubilació del fundador, van passar a ser administradors Antoni i Albert Pallàs i Dorca. La seu de l’empresa està ubicada a Olot i la seva principal zona d’activitat empresarial com a empresa de la construcció és la província de Girona.

L’activitat principal de Construccions J. Pallàs S.L. ha estat la construcció d’obra pública i obra privada, la reforma, rehabilitació i ampliació d’edificis, l’edificació nova, treballs de patrimoni històric-artístic i el manteniment d’edificis.

La nostra millor garantia per afrontar els reptes futurs és la sòlida estructura de l’empresa basada en el seu potencial tècnic, el valor de l’equip humà i la dilatada experiència fruit de les obres que hem executat. Però sobretot, i amb paraules del fundador, treballar amb modèstia, humilitat, sinceritat i professionalitat.

Close Menu